zaterdag 15 oktober 2011

Inspiratie opdoen op het web

Soms heb je even een avondje voor jezelf waarbij je met niemand rekening hoeft te houden en de hele avond met de laptop op schoot kan zitten, op zoek naar andere leuke webwinkels. Het is ontzettend interessant en leuk om te kijken wat andere webwinkels aanbieden, maar het ik kijk er ook als klant naar, want ik heb regelmatig wat besteld bij andere brocante webwinkels.
Maar het is ook leuk om te kijken naar de mooie foto's. Met name de foto's van kleine verzamelingen van mooie spullen trekken altijd mijn aandacht. Soms zie je combinaties van spullen, die zo mooi is, dat je bijna een zelfde verzameling van spullen neer zou willen zetten. En dat is nou het mooie: alle verschillende stylingmogelijkheden, de verschillende mensen en de verschillende huizen zorgen voor verschillende combinaties, maar het is allemaal voortgekomen uit 1 en dezelfde passie: brocante!

1 opmerking:

  1. Ja leuk is dat he, ik mag dat ook graag doen! Je kunt met brocante zoveel kanten op en er zijn zoveel verschillende stijltjes mee te creëren.

    Nog veel 'surf'-plezier :)

    Groetjes,
    Esther

    BeantwoordenVerwijderen