woensdag 14 december 2011

Bezinning

Het einde van het jaar 2011 nadert. Een jaar waarin de kredietcrisis volop aanwezig was. Een jaar waarin veel verschrikkelijke dingen in de wereld zijn gebeurd, maar ook mooie dingen. Een jaar waarin ik de combinatie van een webwinkel en vast werk goed heb weten te combineren.
En nu, aan het einde van het jaar, is het tijd van bezinning. Ik ben trots op mijn fijne gezin en blij dat we in goede gezondheid zijn. Trots op alle lieve mensen om mij heen; ik heb het getroffen met zoveel liefde in mijn directe omgeving. En trots op mijzelf. Om de zaken die ik geleerd heb en hoe ik er mee om ben gegaan.

Het jaar 2012 wordt een jaar waarin de kredietcrisis nog zwaarder mee zal tellen voor veel gezinnen. Een jaar waarin helaas weer verschrikkelijke dingen zullen gebeuren in de wereld, maar ook mooie dingen. Een jaar waarin ik het nog zwaarder zal gaan krijgen in de combinatie tussen de webwinkel en vast werk. Maar ook een jaar vol nieuwe uitdagingen! Een intensieve opleiding, een nieuwe baan en wie weet er nog meer op mijn pad komt. Maar met opgeheven hoofd zal ik er mijn schouders onder zetten. Kom maar op!

Ik hoop dat 2012 voor iedereen een fantastisch jaar zal worden. Een jaar waar iedereen later mooie herinneringen aan over zal houden.

Ik wens jullie al het beste toe. Geniet van de feestdagen!

ChantalGeen opmerkingen:

Een reactie posten